Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στο νοσοκομείο η μητέρας της- Η φωτογραφία στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στο νοσοκομείο η μητέρας της- Η φωτογραφία στο Instagram

 

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου για να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της, η οποία πάσχει από λευχαιμία.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει επιβαρυμένο φόρτο εργασίας στην Αθήνα, ωστόσο ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα για να είναι δίπλα στην μαμά της.

Πριν από λίγο καιρό η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις της, πως η μητέρα της είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύντομα θα κάνει μεταμόσχευση.

«Ακόμη δεν έχουμε προχωρήσει στη μεταμόσχευση, περιμένουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα βγήκε από το νοσοκομείο. Η μαμά μετά από τρεις μήνες είναι στο σπίτι και αυτό έχει δώσει και στην ίδια πολύ μεγάλη δύναμη και χαρά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το αιματολογικό τμήμα και έγραψε: «Σκεφτόμαστε θετικά».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE