«Ελπίδα για πρόοδο αυτές τις μέρες» - Τα είπε με Τατάρ η Ολγκίν
Την ελπίδα πως θα υπάρξει πρόοδος στα όσα συμφωνήθηκαν από τις δύο πλευρές τον περασμένο Μάρτιο, εξέφρασε η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.
Η κηδεία της θα τελεσθεί σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι στην εκκλησία Αγίου Σπυρίδωνα στην Γεροσκήπου. Η οικογένεια κάνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα δυο ανήλικά παιδιά της.
Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Πεκρή 30 ετών από την Πάφο, έχασε τη ζωή της το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου μετέβη σε κωματώδη κατάσταση στις 7 Οκτωβρίου μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε σε Ιδιωτική Κλινική.
Από τη νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού της δεν διαφάνηκαν τα ακριβή αίτια θανάτου της, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.
Η οικογένεια της Κατερίνας από την πρώτη στιγμή κατήγγειλαν στις Αρχές ιατρική αμέλεια καθώς το χειρουργείο που είχε υποβληθεί αφορούσε εγχείρηση ρουτίνας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις