ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτούς τους αριθμούς σε πινακίδα οχήματος ειδοποιήστε την Αστυνομία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτούς τους αριθμούς σε πινακίδα οχήματος   ειδοποιήστε την Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος, διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, η οποία ζητά τη συνδρομή του κοινού για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από μόνιμο κάτοικο Πάφου, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος διαμένει σε χωριό της επαρχίας Πάφου, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 και 19 Οκτωβρίου του 2021 κλάπηκαν οι πινακίδες εγγραφής του οχήματος του με αριθμό εγγραφής ΜΝΝ 548, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του.

Η Αστυνομία Πάφου απευθύνει έκκληση προς το κοινό σε περίπτωση που αντιληφθεί όχημα να κινείται με τις πιο πάνω αναφερόμενες πινακίδες εγγραφής όπως επικοινωνήσει με την Αστυνομία Πάφου στο τηλέφωνο 199 η στο 26806060. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top