Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Νέα αλυσίδα κρουσμάτων εντοπίστηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία, αφού ανιχνεύθηκαν 17 νέα περιστατικά του ιού, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Υγείας και την Ομάδα Ιχνηλάτησης.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστό από την περασμένη Παρασκευή (15/10) παραμένει το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Εφοριών, Ντίνος Έλληνας, μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» και τόνισε ότι το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα (25/10) εφόσον δεν εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα από τη διαδικασία ιχνηλάτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 47 μαθητές.

Ανέφερε παράλληλα ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης αν και αρκετοί μαθητές έχουν εμβολιαστεί ή κάνουν τεστ κάθε 72 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστό παραμένει και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα στη Λεμεσό, αφού εντοπίστηκαν 26 κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE