Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Έκλεισε Δημοτικό στη Λευκωσία μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων – Δεύτερο cluster μέσα σε λίγες μέρες

Νέα αλυσίδα κρουσμάτων εντοπίστηκε σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία, αφού ανιχνεύθηκαν 17 νέα περιστατικά του ιού, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στο Υπουργείο Υγείας και την Ομάδα Ιχνηλάτησης.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστό από την περασμένη Παρασκευή (15/10) παραμένει το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Εφοριών, Ντίνος Έλληνας, μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» και τόνισε ότι το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα (25/10) εφόσον δεν εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα από τη διαδικασία ιχνηλάτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 47 μαθητές.

Ανέφερε παράλληλα ότι έχουν αυξηθεί τα κρούσματα σε σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης αν και αρκετοί μαθητές έχουν εμβολιαστεί ή κάνουν τεστ κάθε 72 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστό παραμένει και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Παντελεήμονα στη Λεμεσό, αφού εντοπίστηκαν 26 κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE