Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Σκάνδαλο μεγατόνων στα κατεχόμενα – Ροζ βίντεο αναγκάζει τον νέο «πρωθυπουργό» σε παραίτηση

Παρελθόν από τη θέση του λεγόμενου «πρωθυπουργού» του ψευδοκράτους αναμένεται να αποτελέσει ο Ερσάν Σανέρ.

Κι αυτό γιατί φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο που δεν του αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Πιο συγκεκριμένα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τον αρχιμαφιόζο Σεντάτ Πεκέρ, άνθρωπο που συχνά πυκνά εκθέτει τον Ερντογάν με διάφορους τρόπους, δείχνει τον Σανέρ να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν από τον Ταγίπ Ερντογάν  ως νέος πρωθυπουργός των κατεχομένων, μετά την παραίτηση της προηγούμενης «κυβέρνησης».

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος τη θέση του «πρωθυπουργού» θα αναλάβει ο Ναζίμ Τσαβούσογλου, με την οριστική απόφαση να αναμένεται εντός ημερών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE