Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας οι Αρχές προχώρησαν και σε τέταρτη σύλληψη μέσα σε λίγες ώρες μετά την σύλληψη που είχε προηγηθεί. Το τέταρτο πρόσωπο που έχει συλληφθεί είναι επίσης αλλοδαπός στην Λεμεσό και εντοπίστηκε μετά από μεγάλη συντονισμένη μυστική επιχείρηση της Αστυνομίας.
Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη που προηγήθηκε αφορά Πακιστανό ο οποίος διαμένει στην Λεμεσό και οι ανακριτές οδηγήθηκαν στα ίχνη του από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.
Για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση ο 38χρονος Αζέρος και ο 27χρονος Πακιστανός, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Πάφο και είχε προμηθεύσει τον Αζέρο με μπουφάν εταιρείας διανομής φαγητού.
Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία και νέα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τα οποία έχουν ενισχύσει το έργο των ανακριτών του ΤΑΕ Αρχηγείου.
Σημειώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ο 38χρονος Αζέρος οδηγήθηκε εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για ανανέωση της προσωποκράτησης του, ενώ αναμένεται οι δύο συλληφθέντες από την Λεμεσό να οδηγηθούν επίσης για προσωποκράτηση τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




