Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη "βόμβα" από φίλο του Μπάμπη: «Είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα» - ΒΙΝΤΕΟ

Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη "βόμβα" από φίλο του Μπάμπη: «Είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα» - ΒΙΝΤΕΟ

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν , σαν να μην ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει» ανέφερε φίλος του πιλότου

Φίλος του πιλότου σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει στο «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη που έκανε απόψε πρεμιέρα στο MEGA, άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στη συνέχεια μίλησε για το γάμο του φίλου του με την Καρολάιν, αλλά και στην τραγική κατάληξή της.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν ο Μπάμπης είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ, ο φίλος του πιλότου απάντησε: «Κάνουν ένα τεστ με τον ψυχίατρο του Γ.Ν.Α. στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής. Αυτό δε λέει όμως τίποτα. Μετά από πέντε χρόνια, μπορεί να τρελάθηκε αυτός» κατέληξε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE