ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ που συγκλονίζει – «Τι να πω… Δεν υπάρχει τίποτα κορίτσι μου»

ΚΥΠΡΟΣ: Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ που συγκλονίζει – «Τι να πω… Δεν υπάρχει τίποτα κορίτσι μου»

Κάθε φορά συγκλονίζουν τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ που κοινοποιούνται από το κοινό στην σελίδα «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος» στο Facebook.

Η κα. Στέλλα μοιράστηκε με χιλιάδες κοινό την δική της εμπειρία, το θαύμα το Αγίου που βίωσε η ίδια τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

"Θέλω και εγώ να αναφέρω το θαύμα που έζησα μόλις την περασμένη Δευτερα. Πήγα την προηγούμενη Παρασκευή σε μαστολογο για να με βοηθήσει με το θέμα του αποθηλασμου. Είχα σταματήσει να δίνω γάλα στο μωρό και έκανα ένα τσεκ. Ο γιατρός με έστειλε για μαστογραφία και υπέρηχο όπου έδειξαν κάτι μικρό στο δεξί στήθος. Όταν τα πήγα στο γιατρό μου είπε βιοψία και με έστειλε σε ένα ειδικό κέντρο. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου! Αμέσως σκέφτηκα τα 2 παιδάκια μου και τον άντρα μου.

Όλο το ΣαββατοΚυριακο ήμουν απαρηγόρητη. Το Σάββατο πήγα στην Αγία Χρυσοβαλαντω όπου είναι ταμενη η κόρη μου και πήρα από το Άγιο μήλο της. Νηστεψα και το έφαγα. Την Κυριακή πήγα στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη που τον πιστευω πολύ! Έκλαψα και το παρακάλεσα μέσα από την καρδιά μου να κάνει το θαύμα του. Πήρα λαδακι, σταύρωσα το στήθος μου, διάβασα τον παρακλητικό κανόνα και αποκοιμηθηκα.

Δευτέρα πήγα για την βιοψία την οποία δεν έκανα ΠΟΤΕ. Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό που είχα πριν 3 ημέρες δεν υπάρχει πια. Με ρώτησε αν τράβηξα με θηλαστρο και αν έβαλα το μωρό να θηλάσει (σε περίπτωση που ήταν γάλα). Του απάντησα τίποτα από τα 2!! Είναι πολλές μέρες οι εξετάσεις σου;; Με ξαναρωταει..Μόλις 3 του απάντησα..

Παρασκευη τις έκανα και σήμερα Δευτέρα ήρθα σε εσάς. "Ε τότε τι να πω..Δεν υπάρχει τίποτα κορίτσι μου. Πήγαινε στα παιδάκια σου". Αυτό μου απάντησε.. Η θρησκεία μας είναι ζωντανή, οι Άγιοι μας ολοζώντανοι!! Ας βοηθάνε όλο τον κοσμο!! Ευχαριστώ!!!"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top