ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

ΟΠΕΚ: Ζητά την παραίτηση του Προέδρου Αναστασιάδη

Το ΔΣ του Ομίλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα αναφέρει ότι μετά και το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που κατονομάζονται στα Pandora Papers, με ονομαστική αναφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, θεωρεί ότι η παραίτησή του είναι πλέον μονόδρομος.


Εκφράζει τη θέση ότι και για την ουσία του θέματος, «η παραίτηση του Ν. Αναστασιάδη είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει η Κύπρος μέρος της αξιοπιστίας που συστηματικά αυτός της στερεί».

Συμπληρώνει πως «διαφορετικά, πέρα από την απομόνωση, τον χλευασμό, και την απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας εξαιτίας του, οτιδήποτε άλλο στο εξής δεν θα έχει κανένα νόημα» και καλεί τον ΔΗΣΥ, έστω και την υστάτη, να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE