ΕΛΛΑΔΑ: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι

ΕΛΛΑΔΑ: Σε σοβαρή κατάσταση κοριτσάκι 2 ετών που παρασύρθηκε από φορτηγάκι

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης - Συνελήφθη ο 58χρονος οδηγός.


Ένα κοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε από όχημα σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το παιδάκι μαζί με τους κηδεμόνες του είχε πάει στην παιδική χαρά όταν, λίγο πριν τις 16:00, διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε έξω στον δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγάκι που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το σημείο.

Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή με μικρά σημάδια βελτίωσης.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου οδηγού του οχήματος.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE