Με τραγούδι του George Michael η Κύπρος στην Eurovision 2021;

Με τραγούδι του George Michael η Κύπρος στην Eurovision 2021;

Η πρόταση σε γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Mια μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως να ετοιμάζει το RIK για τον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2022. Δημοσίευμα του Eurovisionfun παρουσιάζει αποκλειστικά όλα όσα σχεδιάζει το ΡΙΚ τον τελευταίο καιρό σε σχέση με την συμμετοχή της Κύπρου.  Αυτό που έχει ειπωθεί και είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι το ΡΙΚ θέλει στην επόμενη είσοδό του να έχει έντονο το κυπριακό στοιχείο, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τορίνο.

Ο υπεύθυνος τύπου της κυπριακής αποστολής, Ανδρέας Αναστασίου, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Μελίνας Καραγεωργίου στο ΡΙΚ, Europhoria, δήλωσε ότι το 2022 θα είναι μια χρονιά που το κυπριακό ταλέντο θα αναδειχθεί στον διαγωνισμό. «Όπως μας είπαν άνθρωποι του ΡΙΚ, αυτό σημαίνει ότι η χώρα θα εκπροσωπηθεί από Κύπριους στη Eurovision 2022, χωρίς να διευκρινιστεί αν αυτό αφορά τον καλλιτέχνη ή μόνο τους δημιουργούς».

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.