ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εκατόν είκοσι επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Εκατόν είκοσι επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού τη Δευτέρα

Εκατόν είκοσι επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα από 27.404 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας», τα 2 θετικά περιστατικά αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 54 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 71 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Τα 26 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 14 από την Κερύνεια, τα 17 από την Αμμόχωστο, τα 10 από το Τρίκωμο, τα 3 από τη Μόρφου και 1 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 21.833 και των θανάτων σε 87.

Πηγή: KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.