Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Το σοβαρό ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας και η παρουσία του Αγίου Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, 26 Οκτωβρίου, καθώς γιορτάζει ο Άγιος Δημήτριος.

Η Κύπρια παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου έκανε έναρξη στην εκπομπή της με το γνωστό άσμα «Δημήτρη μου, Δημήτρη μου» δίνοντας τις ευχές της σε όσες και όσους γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή.

Ωστόσο η σημερινή ημέρα για την ίδια έχει μία ιδιαίτερη σημαντικότητα καθώς όπως ανέφερε της ξυπνάει μνήμες καθώς σαν σήμερα είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο. Η ίδια εξήγησε ότι ο Άγιος Δημήτριος ήταν εκεί για την Ελπίδα και τη βοήθησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE