Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - Εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - Εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Μουτταγιάκας, που είχε κλείσει γύρω στις 4.30 το απόγευμα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ δέκα οχημάτων.

Λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων εντός του δρόμου, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και γινόταν ρύθμιση της τροχαίας κίνησης μέσω της λωρίδας ασφαλείας, από μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο.

Γύρω στις 8.00 το βράδυ και αφού όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο στην περιοχή της τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE