Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - Εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος - Εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος της περιοχής Μουτταγιάκας, που είχε κλείσει γύρω στις 4.30 το απόγευμα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ δέκα οχημάτων.

Λόγω ακινητοποίησης των οχημάτων εντός του δρόμου, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και γινόταν ρύθμιση της τροχαίας κίνησης μέσω της λωρίδας ασφαλείας, από μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο.

Γύρω στις 8.00 το βράδυ και αφού όλα τα εμπλεκόμενα οχήματα μετακινήθηκαν εκτός δρόμου, ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο στην περιοχή της τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, εξακολουθεί να παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE