Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Τα αδέρφια ποζάρουν με χαλαρή διάθεση στον φωτογραφικό φακό

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος είναι ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή.

Ο 19χρονος γιος της παρουσιάστριας έχει τεράστια αδυναμία στις αδερφές του, που συχνά δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα τους στα social media του.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE