Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Τα αδέρφια ποζάρουν με χαλαρή διάθεση στον φωτογραφικό φακό

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος είναι ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή.

Ο 19χρονος γιος της παρουσιάστριας έχει τεράστια αδυναμία στις αδερφές του, που συχνά δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα τους στα social media του.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE