Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε για βόλτα με τις αδερφές του Βαλέρια και Λάουρα (Φώτος)

Τα αδέρφια ποζάρουν με χαλαρή διάθεση στον φωτογραφικό φακό

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος είναι ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή.

Ο 19χρονος γιος της παρουσιάστριας έχει τεράστια αδυναμία στις αδερφές του, που συχνά δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα τους στα social media του.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE