Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για την υπόθεση Αζέρου - Οδηγείται στο Δικαστήριο 21χρονος

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο για την υπόθεση Αζέρου - Οδηγείται στο Δικαστήριο 21χρονος

Χειροπέδες σε άλλο ένα πρόσωπο πέρασαν οι Αρχές για την υπόθεση Αζέρου, χθες Πέμπτη (28/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος αποτελεί το 6ο πρόσωπο που συνελήφθη για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 21χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Να θυμίσουμε ότι στις εν λόγω διαδικασίες οι ανακριτές προχωρούν στην ανάγνωση όλων των στοιχείων που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από αυτά επιβάλλεται να παραμείνουν εκτός δημοσιότητας, αφού οι έρευνες δεν έχουν ολοκληρωθεί και η δημοσίευση τους θα σταθεί εμπόδιο στο έργο της Αστυνομίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας ο 38χρονος Αζέρος δραστηριοποιείτο σε όλη την Κύπρο στην προσπάθεια του να καλύψει τα ίχνη του και τις ενέργειες που έκανε με μοναδικό στόχο τα συμβόλαια θανάτου που είχε να εκτελέσει.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση βρίσκονται υπό κράτηση ο 38χρονος Αζέρος, ο 27χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο και 25χρονος και 32χρονος επίσης από το Πακιστάν, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στη Λεμεσό, ενώ ο πέμπτος συλληφθέντας οδηγήθηκε στο Δικαστήριο την προηγούμενη Τρίτη 26 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE