Ένας θάνατος και 128 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 128 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 128 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή στα κατεχόμενα.

Τα νέα κρούσματα προέκυψαν από 20.482 τεστ, που έγιναν κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, τα δύο κρούσματα προέκυψαν από το εξωτερικό, τα 36 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και 90 είναι λοιμώξεις στην κοινότητα. Από αυτές, οι 42 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 27 στην Κερύνεια, 16 στην Αμμόχωστο, 5 στο Τρίκωμο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 22,301.

Πηγή; ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE