Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Υποχρεωτικό «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για άτομα που ταξιδεύουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό

Η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νοσημάτων» ανακοίνωσε ότι τα άτομα που φθάνουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό» για να γίνονται δεκτοί στα κατεχόμενα, γράφει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Μπακίς» σύμφωνα με το ΓΤΠ.

Προστίθεται ότι η «επιτροπή» διευκρινίζει ότι τα άτομα ηλικίας έξι ετών και άνω που θα εισέλθουν στα κατεχόμενα από το εξωτερικό, είτε μέσω των παράνομων αεροδρομίων είτε μέσω παράνομων λιμανιών, είτε μέσω των οδοφραγμάτων προερχόμενα από το εξωτερικό, πρέπει να έχουν συμπληρωμένο το «ψηφιακό ταξιδιωτικό πιστοποιητικό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.