Τα έκανε λίμπα πολίτης στο Γρ. Ευημερίας – Υπάλληλος στο νοσοκομείο με μώλωπες – Σε διαμαρτυρία οι συνάδελφοι της

Τα έκανε λίμπα πολίτης στο Γρ. Ευημερίας – Υπάλληλος στο νοσοκομείο με μώλωπες – Σε διαμαρτυρία οι συνάδελφοι της

Κακός χαμός σήμερα, λίγα λεπτά μέτά τις 10:00 το πρωί στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λεμεσό. Υπάλληλος του γραφείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες.

Έσπασε στην κυριολεξία τα πάντα εξαγριωμένος πολίτης, λήπτης δημοσίου βοηθήματος, ύστερα που η υπάλληλος του Γραφείου Ευημερίας (παράρτημα Φραγκλίνου Ρούσβελντ), τον πληροφόρησε ότι δεν είναι πλέον δικαιούχος. 

Ο πολίτης, του οποίου το βοήθημα διακόπηκε απροειδοποίητα, στο άκουσμα των όσων του είπε η υπάλληλος, εξαγριώθηκε και άρχισε να φωνάζει.

Έπειτα, ο πολίτης έσπρωξε την υπάλληλο στον τοίχο και την έδειρε, με αποτέλεσμα να την στείλει με ασθενοφόρο στις πρώτες βοήθειες, γεμάτη μώλωπες.

Εις ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και απαίτησης περαιτέρω ασφάλειας, οι εργαζόμενοι κατήλθαν σε αυθόρμητη στάση εργασίας, γεγονός που προκαλεί κοσμοσυρροή έξω από τα γραφεία, καθώς οι πολίτες θεωρούν ότι τα γραφεία εργάζονται κανονικά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εκδίδει ένταλμα σύλληψης εναντίον του πολίτη για πρόκληση σωματικής βλάβης και κακόβουλη ζημιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE