Πρόγευμα εργασίας του ΙΡΙ για το Μουσταφά Ακιντζί στη ΝΥ

Πρόγευμα εργασίας του ΙΡΙ για το Μουσταφά Ακιντζί στη ΝΥ

Σε πρόγευμα εργασίας στις 8.30 ώρα Νέας Υόρκης (15.30 ώρα Κύπρου) που διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Ειρήνης (ΙΡΙ) θα παρακαθίσει σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος αργότερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στο πρόγευμα αναμένεται να παρακαθίσουν εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση Μπαν Γκι-μουν – Ακιντζί θα γίνει στις 19.00 ώρα Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE