ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες και πρόστιμα - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος και πολίτες ακόμα δεν συμμορφώνονται με τη μάσκα

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελίες και πρόστιμα - Πέρασε πάνω απο ένας χρόνος και πολίτες ακόμα δεν συμμορφώνονται με τη μάσκα

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Τετάρτης μέχρι τις 06.00 σήμερα), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 3.080 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 22 καταγγελίες πολιτών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.550 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 222 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 407 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 168 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 388 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 74 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 157 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Από τους 3.080 ελέγχους, οι 114 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας είπε ότι η πλειοψηφία των καταγγελιών σε πολίτες αφορούσε τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE