ΔΙΕΘΝΗ

Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Πλήρως εμβολιασμένος βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του αεροπλάνου - Είχε κορωνοϊο

Τραγικό τέλος είχε 51χρονος άνδρας που ταξίδευε αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Αμβούργο στις 25 Οκτωβρίου, καθώς βρέθηκε νεκρός στο κάθισμα του.

Ο άνδρας πετούσε με Γερμανική αεροπορική εταιρία και εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου αφού ο υπόλοιπος κόσμος είχε αποβιβαστεί και το αεροπλάνο είχε αδειάσει, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος παρότι είχε εμβολιαστεί πλήρως κατά του κοροναϊού, διαπιστώθηκε σε εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατο του ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 51χρονος είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο άτυχος άνδρας πέθανε στη διάρκεια της πτήσης, με τις αρχές να σημειώνουν ότι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top