ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 9χρονος Κυριάκος από το Λιοπέτρι χτυπάει το καμπανάκι νικώντας τον καρκίνο - Συγκινητικές στιγμές (Βίντεο)

Ο 9χρονος Κυριάκος από το Λιοπέτρι χτυπάει το καμπανάκι νικώντας τον καρκίνο - Συγκινητικές στιγμές (Βίντεο)

Ο 9χρονος Κυριάκος Σπάου από το Λιοπέτρι, διαγνώστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με όγκο στον εγκέφαλο ο οποίος ήταν επιθετικός και μεγάλωνε γρήγορα. Η δυσάρεστη είδηση κινητοποίησε πολλούς συμπολίτες μας , οι οποίοι στήριξαν οικονομικά ώστε ο μικρός Κυριάκος να φύγει κατευθείαν Γερμανία για επέμβαση.

Επέστρεψε λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο έφυγαν ξανά μέσα σε μερικά 24ωρα, καθώς μετά τις νέες εξετάσεις και των αναλύσεων, έπρεπε να ταξιδλέψει εκ νέου για τη Γερμανία. Τελικά τα κατάφερε νίκησε τον καρκίνο και πριν από λίγες ώρες οι γονείς του, Παναγιώτης και Ελένη Σπάου μας συγκίνησαν όλους.

Μας έδειξαν τη στιγμή που ο 9χρονος Κυριάκος χτυπάει το καμπανάκι, ως ένδειξη ολοκλήρωσης των χημειοθεραπειών. «Ένα καμπανάκι απλό με μεγάλη σημασία για κάθε παιδάκι και γονιο. Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Συγκίνηση και χαρά μαζί να τρέχουν τα δάκρυα ποτάμι από χαρά!

Ακριβώς ένας χρόνος απέραντου πόνου! Δοξάζω τον Θεό που το περάσαμε όλο αυτό και με τη βοήθεια της Παναγιάς μας και όλων των Αγίων τελειώσαμε και νικήσαμε τον πιο μεγάλο πόλεμο! Εύχομαι από καρδιάς ο καρκίνος να γίνει μόνο ένα ζώδιο που να μην πληγώνει την καρδιά και το σώμα του κόσμου! Σας ευχαριστώ για τις προσευχές που μας συντρόφευαν και μας δυνάμωναν κάθε λεπτό!»

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top