Προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτι και υποστατικά από τη φωτιά σε αποθήκη στο Αυγόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτι και υποστατικά από τη φωτιά σε αποθήκη στο Αυγόρου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ζημιές υπέστησαν βοηθητικά υποστατικά, ξύλινη πέργκολα, διώροφη κατοικία και αποθήκη, στην οποία ξέσπασε φωτιά χθες βράδυ στην Κοινότητα Αυγόρου.

 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «λίγα λεπτά πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα σε διώροφη οικοδομή στην Κοινότητα Αυγόρου της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα τρία οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά».
 
Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε ξύλινη πέργκολα, σε ένα μεταλλικό υπόστεγο και σε βοηθητικά υποστατικά στα οποία διέμεναν αλλοδαποί.
 
Ζημιές προκλήθηκαν επίσης και στην κυρίως κατοικία, αφού από τη πυρκαγιά έσπασαν τα τζάμια, ενώ καπνοί εισήλθαν στο εσωτερικό της.
 
Από την πυρκαγιά δεν υπήρχε τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE