«Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι στο κλουβί

«Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι στο κλουβί

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη πλάι στον παρτενέρ της, Νικηφόρο το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Αυτήν όμως την βραδιά, η εκρηκτική ξανθιά κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή της Δέσποινας Βανδή.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την τεράστια επιτυχία «Α πα πα» σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Σε κάθε περίπτωση, κάτι η… σέξι εμφάνιση από την Ιωάννα Τούνη κάτι το σκηνικό στο οποίο και δέσποζε ένα κλουβί, η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στο πλατό του J2US.

Τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη από την κριτική επιτροπή, δε, ήταν σχεδόν διθυραμβικά για την συγκεκριμένη εμφάνιση. «Εντυπωσιακό αυτό το κίνκυ σκηνικό και εσύ… σαδομαζό να βγαίνεις έξω» τόνισε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή κατά την κριτική της.

 

«Φωτιά» και πάλι, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη στη σκηνή του J2US!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE