Έγκυρα πιστοποιητικά εμβολιασμού εμφανίζονται ως άκυρα με το CovScan - Πονοκέφαλος σε επιχειρηματίες και Υπουργείο

Έγκυρα πιστοποιητικά εμβολιασμού εμφανίζονται ως άκυρα με το CovScan - Πονοκέφαλος σε επιχειρηματίες και Υπουργείο

Έντονος προβληματισμός επικρατεί ανάμεσα στους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες υποστατικών, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάζει η εφαρμογή με την οποία γίνεται ο έλεγχος CovScan.

Αυτό συμβαίνει γιατί η Google έχει αναβαθμίσει το λογισμικό της στην έκδοση 11, έτσι πολλές φορές τα έγκυρα πιστοποιητικά παρουσιάζονται ως άκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή που είχε δημιουργήσει το Υφυπουργείο Καινοτομίας δεν είχε τεσταριστεί στο Version 11 (σ.σ. έκδοση 11) γι’ αυτό και παρουσιάζονται πολλά προβλήματα. Το Υφυπουργείο ζήτησε ήδη έγκριση από την Google.

Υπενθυμίζεται ότι το CovScan βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Έπειτα θα θεσπιστεί ως υποχρεωτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE