Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σύνολο 160 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα μετά τη διενέργεια 15684 τεστ κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με το "υπουργείο υγείας", δύο κρούσματα είναι εισαγόμενα, 22 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 136 αφορούν περιστατικά εντός της κοινότητας.

Από αυτά, τα 40 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 54 στην Αμμόχωστο, τα 5 στο Τρίκωμο, τα 3 στη Μόρφου και 2 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 23684.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE