ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινητική η προσφορά του κόσμου – Μαζεύτηκαν πάνω από 700 σακάκια για άπορα παιδάκια

Συγκινητική η προσφορά του κόσμου – Μαζεύτηκαν πάνω από 700 σακάκια για άπορα παιδάκια

Σε μια πολύ μεγάλη πράξη αγάπης προχώρησε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Αγλαντζιάς.

Η εκστρατεία «Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι!» αγκαλιάστηκε από τους δημότες της Αγλαντζιάς και όχι μόνο. Μάλιστα, την ανθρωπιστική δράση από τον Δήμο Αγλαντζιάς στήριξε και η Αστυνομία.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέρα για πέρα συγκινητική. Οι ανάγκες μας ήταν 150 σακάκια και μαζέψαμε πάνω από 700», δήλωσε στο ThemaOnline o Δήμαρχος Αγλαντζιάς Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα μας, ανέλαβε ο ίδιος την πρωτοβουλία μετά από προβληματισμούς των συνδέσμων γονέων του Δήμου για αρκετά παιδιά με οικονομικές δυσκολίες που δεν είχαν σακάκι να φορέσουν στο σχολείο ενόψει και του χειμώνα.

«Ο στόχος ήταν να δώσουμε από ένα σακάκι σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη. Τώρα όμως, λόγω της μεγάλης προσφοράς του κόσμου, μπορούμε να δώσουμε δύο. Αν μας ζητηθεί μπορούμε να δώσουμε και στα αδερφάκια τους ή και σε συνδέσμους γονέων σε άλλους δήμους της περιοχής», σημείωσε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ήδη, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς, άρχισε σήμερα η διανομή τους στα σχολεία για να δοθούν στα παιδιά. Στόχος του Δήμου είναι αυτή η εκστρατεία να καθιερωθεί ως θεσμός.

Συγκινούν τα ίδια τα μικρά παιδιά με την προσφορά τους
Ο Δήμαρχος μοιράστηκε μαζί μας τη συγκίνησή του όταν είδε μικρά παιδιά μαζί με τους γονείς τους να φέρνουν στο περίπτερο που έστησε ο Δήμος σακάκια που πλέον τους είναι μικρά. «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μαθαίνουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Το περίπτερο του Δήμου λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου το απόγευμα. Ο ειδικός χώρος εναπόθεσης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Αγλαντζιάς, βρίσκεται παρά το αρτοποιείο Vienna, στη λεωφόρο Κυρηνείας, στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Θα πουλάει ξύλα για τζάκι και θα αγοράσει κουπόνια για ψώνια
Μάλιστα, ο Δήμος Αγλαντζτιάς θα προχωρήσει και σε μία νέα πράξη αγάπης ενόψει των εορτών. Κάτι που έγινε και πέρσι, όλα τα κλαδέματα σε περιοχές του Δήμου μαζεύονται εδώ και ένα χρόνο και θα πωληθούν ως ξύλα για τζάκι στη μισή τιμή της αγοράς. Με τα λεφτά που θα μαζευτούν θα αγοραστούν κουπόνια για ψώνια από υπεραγορές και θα δοθούν στους φτωχούς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top