Τυλίχτηκαν στις φλόγες δυο οχήματα της Θήρας στη Λεμεσό - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Τυλίχτηκαν στις φλόγες δυο οχήματα της Θήρας στη Λεμεσό - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/11), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε δυο οχήματα της Υπηρεσίας Θήρας στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, σε δυο οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο κτίριο που στεγάζεται η υπηρεσία.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου και κατέσβησαν την φωτιά, ωστόσο καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η εξετάσεις έδειξαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο αναμένονται περαιτέρω έρευνες σήμερα το πρωί.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE