Αυτός είναι ο 16χρονος Κύπριος που δολοφονήθηκε στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο 16χρονος Κύπριος που δολοφονήθηκε στη Βρετανία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση δολοφονίας του 16χρονου Κύπριου, Στέλιου Αβερκίου σε πάρκο της Τότεναμ στη Βρετανία.

Υπενθυμίζουμε ότι η είδηση έγινε γνωστή από την Παροικιακή εφημερίδα όταν ο 16χρονος Στέλιος κατέληξε στο νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο. Ο Στέλιος βρέθηκε να φέρει τραύματα από μαχαίρι στο Lordship Recreation Ground γύρω στις 14:15 την Κυριακή, 1 Αυγούστου, λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του επήλθε από τραύμα που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο με δύναμη στον αριστερό μηρό.

Ο Στέλιος άφησε πίσω τη μαμά του Μαρία, τη μικρή του αδερφή, που τον λατρεύει και τον βλέπει ως ήρωά της, τους παππούδες του, τους νονούς του, τις θείες, τους θείους, τα ξαδέρφια και πολλούς φίλους.

Για την δολοφονία του 16χρονου Στέλιου οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης ένας 16χρονος και ένας 17χρονος.

Τις φωτογραφίες του 16χρονου δημοσίευσε η Παροικιακή εφημερίδα σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE