Μετά το stop του Δικαστηρίου, αναβλήθηκαν ξανά οι εκλογές στην ΕΔΕΚ

Μετά το stop του Δικαστηρίου, αναβλήθηκαν ξανά οι εκλογές στην ΕΔΕΚ

Μετά και την χθεσινή (10/11) απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το Καταστατικό και το Τακτικό Συνέδριο της ΕΔΕΚ της 11ης και οι εκλογές της 14ης Νοεμβρίου αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.  

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το όλο συμβάν, κάνοντας λόγο για γελιοποίηση της κατάστασης μετά τη νέα αναβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE