Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός γονιού από δάσκαλο σε δημοτικό, μπροστά σε παιδιά

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός γονιού από δάσκαλο σε δημοτικό, μπροστά σε παιδιά

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, με άγριο ξυλοδαρμό γονέα από «εκπαιδευτικό», όταν εκείνος τόλμησε να του ζητήσει το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει φτάσει από άλλη περιοχή στη Λαμία και τη Φθιώτιδα, συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της μητέρας του, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.


Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να το σταματήσει.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών. Μάλιστα το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, το είχε πρώτο θέμα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του από τη σχολική μονάδα!

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE