Αντιδράσεις ΣΑΚ για τη διαθεσιμότητα των 12 αστυνομικών - Έκκληση προς τον Αρχηγό να αναιρέσει τη διαθεσιμότητα

Αντιδράσεις ΣΑΚ για τη διαθεσιμότητα των 12 αστυνομικών - Έκκληση προς τον Αρχηγό να αναιρέσει τη διαθεσιμότητα

Η Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του και το Νομικό τους Σύμβουλο, πραγματοποίησαν σήμερα πολύωρη συνάντηση με τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου και της Λιμενικής Αστυνομίας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον Αρχηγό της δύναμης.

Σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΑΚ αναφέρει ότι θεωρεί άδικη και αχρείαστη τη διαθεσιμότητα των δώδεκα συναδέλφων του αφού δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Τονίζει ότι «ο Νομικός μας Σύμβουλος θα εκπροσωπήσει τους συναδέλφους μέχρι την ολοκλήρωση της πειθαρχικής έρευνας και την τελική τους δικαίωση».

Ο Σύνδεσμος απευθύνει έκκληση προς τον Αρχηγό Αστυνομίας να άρει την διαθεσιμότητα τους, «καθώς θεωρούμε ότι δεν θα είναι θεμιτό να χρησιμοποιηθούν οι συνάδελφοι ως εξιλαστήρια θύματα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE