Χάκερ χτύπησαν το FBΙ - Στέλνουν e-mail σε χιλιάδες πολίτες

Χάκερ χτύπησαν το FBΙ - Στέλνουν e-mail σε χιλιάδες πολίτες

Χάκερ παρενέβησαν στο σύστημα εξωτερικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI).

Οι χάκερ έστειλαν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα από έναν λογαριασμό e-mail του FBI, προειδοποιώντας για μια πιθανή κυβερνοεπίθεση, σύμφωνα με το Bloomberg News, που επικαλείται τον οργανισμό εντοπισμού απειλών Spamhaus Project.

Το Γραφείο είναι ενήμερο για τα ψευδή ηλεκτρονικά μηνύμα που προέρχονται από λογαριασμό του FBI, ανέφερε η υπηρεσία σε μια δήλωση προς το Bloomberg News.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE