Χάθηκαν τα ίχνη του 59χρονου Γεώργιου Κυριακίδη στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη του 59χρονου Γεώργιου Κυριακίδη στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε σήμερα στο ΤΑΕ Πάφου, ότι ο Γεώργιος Κυριακίδης, 59 ετών, απουσιάζει από την οικία του στο χωριό Αμπελίτης στην επαρχία Πάφου, από χθες το βράδυ.

Ο 59χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.88μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης. Κατά την αναχώρησή του φορούσε σκούρο μακρυμάνικο πουκάμισο με άσπρες ρίγες και άσπρο μακρύ παντελόνι, ενώ κινείται με αυτοκίνητο Mitsubishi Colt, με αριθμούς εγγραφής ΚQC676.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE