LIFESTYLE

Στιλάτα κομμάτια από την Tommy Hilfiger που θα σε κρατήσουν ζεστό αυτό το χειμώνα

Στιλάτα κομμάτια από την Tommy Hilfiger που θα σε κρατήσουν ζεστό αυτό το χειμώνα

Ο άνδρας μπορεί φαινομενικά να μην θέλει και πολλά πολλά για να μείνει ικανοποιημένος από ένα brand στη διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας του, ωστόσο, αυτό απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα, αφού η «απλότητα» στη σκέψη, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και επιφανειακή προσέγγιση.

 

Από τα βασικά χαρακτηριστικά του male-shopper είναι η στοχευμένη αναζήτηση, η επιλογή και αφοσίωση σε ένα brand που του έχει εμπράκτως «αποδείξει» πως μπορεί να του προσφέρει το τρίπτυχο ποιότητα, άνεση, και εξέλιξη στο ντύσιμό του, σε κάθε καινούργια συλλογή που του παρουσιάζει.

Οι συλλογές της Tommy Hilfiger αποτελούν σημείο αναφοράς για τον άνδρα που αντλεί ευχαρίστηση από τους συνδυασμούς που μπορεί να κάνει, ανάλογα με αυτό που θέλει να δηλώσει με το ντύσιμό του, κάθε ώρα της ημέρας. Η φετινή Winter συλλογή της Tommy Hilfiger με τίτλο The Explorer Club έρχεται να ενισχύσει το trend για επιστροφή στη φύση, γιορτάζοντας την ομορφιά του πλανήτη μας και παράλληλα φροντίζοντάς τον. Αντλώντας έμπνευση από τα Απαλάχια Όρη και την κατάκτησή τους, τα outerwear της συλλογής μεταδίδουν το αίσθημα της ανακάλυψης και της ηρεμίας σε υπέροχα τοπία.

Γήινες αποχρώσεις κατακλύζουν τη συλλογή και ενισχύονται από pops μοτίβων όπως τα καρό, οι ρίγες και τα landscape prints. Πρακτικές σιλουέτες προσφέρουν ασυναγώνιστη άνεση. Παράλληλα, τα cozy μάλλινα κομμάτια προσφέρουν στιλάτη ζέστη και είναι ιδανικά για ένα έντονο lifestyle στην ύπαιθρο. Βιώσιμες καινοτομίες ενσωματώνονται στη συλλογή μέσω τεχνολογιών όπως το TH-Warm Lightweight Warmth, το Mono Material όπου συγκεκριμένα σχέδια κατασκευάζονται από μονάχα ένα υλικό, καθώς και το TH-Cool. Transitional layers ενώνουν την υπέροχη ζέστη με την άνεση στα πλεκτά, τα patchwork και τα quilted jackets.

Στα accessories, η δέσμευση υπέρ του sustainability παίρνει σάρκα και οστά στα tote bags και backpacks από 100% ανακυκλώσιμο πολυεστέρα, όπως και στα σκουφιά από ανακυκλωμένο βαμβάκι και κασκόλ από οργανικό βαμβάκι. Ακριβώς στη συμβολή στιλ και πρακτικότητας, statement καπέλα όπως baseball caps και bucket hats μας προστατεύουν από το κρύο προσθέτοντας ένα μοναδικό twist σε κάθε εξωτερική δραστηριότητα.

Ξεφυλλίζοντας το lookbook της νέα συλλογής «The Explorer Club» της Tommy Hilfiger, κάναμε έναν πρώτο συνδυασμό κομματιών, δίνοντας σας έτσι μια ιδέα των επιλογών που σας προσφέρονται για να αναβαθμίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με outfits που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αξέχαστες εμφανίσεις!

Info: Η συλλογή Tommy Hilfiger AW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.


 


 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top