Υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση πλαστογραφίας και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, χθες το μεσημέρι, μέλος του κέντρου ελέγχου διαβατηρίων αερολιμένα Πάφου, διενεργούσε διαβατηριακό έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων, όταν παρουσιάστηκε για αναχώρηση με προορισμό τις Βρυξέλλες ένας άντρας ασιατικής καταγωγής, ο οποίος παρουσίασε διαβατήρια ασιατικής χώρας, διαβατήριο του Πακιστάν και ιταλική άδεια διαμονής . 

Από τον έλεγχο που έγινε στα έγγραφα αυτά διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως φέρεται να είναι πλαστά. Το πιο πάνω πρόσωπο από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έφτασε παράνομα στην Δημοκρατία από μη ελεγχόμενες από το Κράτος περιοχές.


Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι η άδεια διαμονής ήταν πλαστή και ότι την αγόρασε από άγνωστο πρόσωπο στα κατεχόμενα και να προέβη σε παραδοχή ότι αφίχθη μέσω του κατεχομένου αεροδρομίου Τύμπου. Επίσης στο σύστημα αφίξεων αλλοδαπών δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε στοιχείο που να αφορά το όνομα του. Ακολούθως αυτός παραλήφθηκε από την ΥΑΜ με σκοπό την απέλαση του, αφού όπως διαπιστώθηκε βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου διερευνώνται αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο στην Δημοκρατία και παράνομη παραμονή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE