Σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου στη Βαρκελώνη οι βουλευτές Γεωργιάδης και Κάρουλλας

Σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου στη Βαρκελώνη οι βουλευτές Γεωργιάδης και Κάρουλλας

Σε Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου στη Βαρκελώνη θα λάβουν μέρος ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χάρης Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας Γιώργος Κάρουλλας.

Σύμφωνα με Ανακοινωθέν της Βουλής, το Σεμινάριο Μεσογειακού Διαλόγου συνδιοργανώνουν στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2021, η Ειδική Ομάδα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του NATO (Κ.Σ. ΝΑΤΟ) για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και η αντιπροσωπεία του Ισπανικού Κοινοβουλίου στη Συνέλευση.

Όπως αναφέρεται, τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, η Ισραηλο-παλαιστινιακή διένεξη, το μεταναστευτικό στην περιοχή της Μεσογείου, ο ρόλος του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής και το μέλλον του Ιράκ.

Το Σεμινάριο θα προσφωνήσουν η Πρόεδρος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων της Ισπανίας κα Meritxell Batet Lamaña και ο Πρόεδρος της Ισπανικής Γερουσίας κ. Ander Gil García.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.