Ξεπερνούν τις 171 χιλ. οι εμβολιασμένοι στην Κύπρο με την 3η δόση

Ξεπερνούν τις 171 χιλ. οι εμβολιασμένοι στην Κύπρο με την 3η δόση

Στις 171.121 χιλιάδες ανέρχεται μέχρι σήμερα ο αριθμός των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί με την 3η ενισχυτική δόση κατά του κορωνοϊού, ενώ σήμερα Τετάρτη μέχρι και η ώρα 13.00 το εμβόλιο έλαβαν 3094 άτομα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 40 ετών έγιναν 103 εμβολιασμοί που αφορούν σε επαγγελματίες υγείας και ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Μεταξύ των ηλικιών 40 και 49 εμβολιάστηκαν 251 άτομα ενώ σε άτομα άνω των 50 ετών οι εμβολιασμοί ανήλθαν στους 251.

Τέλος 2.740 εμβόλια χορηγήθηκαν σε άτομα άνω των 50 ετών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE