ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων Ιδαλίου σε ΒΓ Εισαγγελέα και Επίτροπο Προστασίας Παιδιού

Επιστολή Ομάδας Πρωτοβουλίας Μητέρων Ιδαλίου σε ΒΓ Εισαγγελέα και Επίτροπο Προστασίας Παιδιού

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» στο Δάλι εκφράζει "πόνο ψυχής" για το επιχείρημα πως «δεν υπάρχει χειροπιαστό στοιχείο» που να αποδεικνύει την αιτιολογία της συμπτωματολογίας πολιτών και παιδιών που ακούστηκε κατά την ακρόαση της έφεσης για την αναστολή της λειτουργίας των μονάδων ασφαλτικού σκυροδέματος ως επίσης και για την αναφορά ότι" δεν υπάρχει παρανομία γι’ αυτό και δεν μπορεί να αποδειχτεί όχληση".


Σε επιστολή της προς τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα και την Επίτροπο για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Παιδιών η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων αναφέρει ότι "έχουμε ακούσει τόσα που πραγματικά όχι απλά έχουμε ξευτελιστεί ως κορμιά με την καταδυνάστευση της υγείας μας αλλά τώρα και ως νοήμονες άνθρωποι, αφού δίδεται η δυνατότητα να παιχνιδίζουν εντέχνως με λέξεις ενώ υποφέρουν έξι χιλιάδες άνθρωποι και 450 παιδιά".

Προσθέτει ότι "αδυνατούμε να κατανοήσουμε το μέγεθος της ανθρώπινης ασυνειδησίας που έχει προφανώς εδώ και καιρό παραμείνει ασυγκίνητη από τις δυσκολίες που προκαλεί σε πολίτες αυτού του κράτους".

"Δεν μπορεί να αποδειχτεί η σωματική βλάβη. Δεν μπορεί να αποδειχτεί η επιβάρυνση της υγείας. Δεν μπορεί να αποδειχτεί η όχληση. Δεν μπορεί να μετρηθεί ο ρύπος για αυτό και ανενόχλητα το κράτος εξακολουθεί να παραγγέλνει χωρίς κανένα ενδοιασμό σαν ο μοναδικός αγοραστής ασφάλτου των μονάδων αυτών" καταλήγει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Μητέρων Ενορίας «Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» Ιδαλίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top