Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοείτο στην Ελλάδα

Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοείτο στην Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροπλάνου, Σταύρος Τσιγάλογλου. Λίγο νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί και τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν κοντά στο χωριό Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου.

Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας Τακτικής Αναγνώρισης της Πολεμικής Αεροπορίας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας.

Δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και της Πολεμικής Αεροπορίας έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και τον πιλότο, τον 62χρονο Σταύρο Τσιγάλογλου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.