ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διακόσια πενήντα επτά νέα περιστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διακόσια πενήντα επτά νέα περιστατικά

Διακόσια πενήντα επτά νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού από 18.880 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα, την Πέμπτη.


Σύμφωνα με το «υπουργείο» υγείας, 3 περιστατικά αφορούν επιβάτες από το εξωτερικό, 47 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 207 είναι τοπικές μολύνσεις.

Τα 81 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 50 από την Κερύνεια, τα 55 από την Αμμόχωστο, τα 13 από το Τρίκωμο, τα 4 από τη Μόρφου και ακόμα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 25.512 και των θανάτων σε 93.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE