«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Χαλασμός Κυρίου σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο νησί μας.

Όπως διαφαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί αλλά και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, ενώ πιθανόν και περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Η ένταση της βροχής πιθανό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα και δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από πολίτες στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE