«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Χαλασμός Κυρίου σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο νησί μας.

Όπως διαφαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί αλλά και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, ενώ πιθανόν και περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Η ένταση της βροχής πιθανό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα και δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από πολίτες στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE