«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

«Χαλασμός Κυρίου» στην Κύπρο – Κεραυνοί, ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Χαλασμός Κυρίου σε πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο νησί μας.

Όπως διαφαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες, κεραυνοί αλλά και χαλάζι σε πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες που θα επηρεάσουν τις δυτικές περιοχές, ενώ πιθανόν και περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Η ένταση της βροχής πιθανό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά ανά ώρα και δεν αποκλείεται και χαλαζόπτωση.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν από πολίτες στην σελίδα "ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE