«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

«Ντύθηκε» στα άσπρα το Τρόοδος - Η κακοκαιρία έστρωσε με χαλάζι τα ορεινά

Στα Λευκά το Τρόοδος μετά την κακοκαιρία... και αν και θα περιμέναμε με αγωνία τα χιόνια, εντούτοις το άσπρο χρώμα προήλθε απο έντονη χαλαζόπτωση.

Άσπρισε και πάλι το Τρόοδος από μία λεπτή στρώση χαλαζιού, όπως μπορείτε να δείτε από την κάμερα του kitasweather

 Παράλληλα, η θερμοκρασία από τον σταθμό του Kitasweather έπεσε στους 2 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της χαλαζόπτωσης από τους 7.7 βαθμούς Κελσίου που ανήλθε νωρίτερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 5.8 χιλιοστά βροχής.

Για να παρακολουθείτε ζωντανά την κάμερα στο ξενοδοχείο Jubilee πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE