Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Η Χριστίνα Γιαννάκη εμβολίασε και τον Ανδρέα Βύρα – Στη Λάρνακα κινητή μονάδα walk-in

Με την τρίτη δόση εμβολιάστηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι και ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας από το χέρι της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

«O εμβολιασμός είναι το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ασφαλές όπλο στη μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού», δήλωσε ο Δήμαρχος Λάρνακας.

Στην πόλη του Ζήνωνα στήθηκε από τις 8:00 το πρωί μέχρι και 13:00 στην πλατεία Ευρώπης κινητή μονάδα εμβολιασμού ελεύθερης προσέλευσης (walk-in) του Υπουργείο Υγείας. Στόχος του Υπουργείου με τη χρήση κινητών μονάδων είναι αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού κατά της COVID-19, και δη η αύξηση των εμβολιασμών με ενισχυτική δόση.

Πηγή φωτογραφιών: larnakaonline.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE