Τραγικό θανατηφόρο ατύχημα στη Λεμεσό - Πέθανε ακαριαία ο Χρύσης Σωφρονίου

Τραγικό θανατηφόρο ατύχημα στη Λεμεσό - Πέθανε ακαριαία ο Χρύσης Σωφρονίου

Σε θανατηφόρα οδική τροχαία σύγκρουση, που έγινε χθες Σάββατο 20 Νοεμβρίου το βράδυ στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Χρύσης Σωφρονίου, 50 ετών τέως από την Πάχνα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 22.15, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος στον κύριο δρόμο Καντού – Ομόδους, με κατεύθυνση την Πάχνα, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε αρχικά σε κυπαρίσσι, το οποίο απέκοψε και στη συνέχεια, κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το εν λόγω τροχαίο να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE