Έπιασε λαβράκι η Αστυνομία - Σταμάτησαν όχημα για τυχαίο έλεγχο και συνέλαβαν δύο διακινητές

Έπιασε λαβράκι η Αστυνομία - Σταμάτησαν όχημα για τυχαίο έλεγχο και συνέλαβαν δύο διακινητές

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν χθες Σάββατο 20 Νοεμβρίου το απόγευμα για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 23χρονος, με συνοδηγό 21χρονο και επιβάτες ακόμη τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 28, 26, 25 και 20 ετών αντίστοιχα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι ο 23χρονος και ο 21χρονος, παρείχαν βοήθεια στα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα, για να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE