Αυτή είναι η κατηγορία ανθρώπων που έχει ανοσία στον κορωνοϊο

Αυτή είναι η κατηγορία ανθρώπων που έχει ανοσία στον κορωνοϊο

Αποδείχθηκε ότι στο αίμα των ιατρών που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ασθενείς με κορονοϊό, υπάρχουν συγκεκριμένα κύτταρα του ανοσοποιητικού.


Επιστήμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο εντόπισαν μια κατηγορία ανθρώπων με μοναδικές ιδιότητες ανοσίας έναντι της μόλυνσης από κορωνοϊό. Πρόκειται για γιατρούς και νοσηλευτές που εργάζονται σε νοσοκομεία και κόκκινες ζώνες για τον κορωνοϊό.

Διαπίστωσαν ότι τα επίπεδα στο αίμα τους ήταν ασυνήθιστα υψηλά σε Τ-κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι σε θέση να αναγνωρίζουν επικίνδυνες λοιμώξεις όταν εισέρχονται στο σώμα, γράφει το περιοδικό Nature.

Πριν από αυτό, οι επιστήμονες εξέτασαν περισσότερους από 750 γιατρούς που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με ασθενείς με κορωνοϊό. Σύμφωνα με μια από τις εκδοχές, θα μπορούσαν να αποκτήσουν συγκεκριμένα αιμοσφαίρια αφού μολυνθούν με τον COVID-19, ο οποίος προκαλεί το κοινό κρυολόγημα, αλλά δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία για αυτό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE