Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χτες στις 21:00 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι ένα πρόσωπο, μόνιμος κάτοικος Πόλης Χρυσοχούς ηλικίας 30 ετών, κατέχει κλοπιμαία περιουσία.

Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει στο Νέο Χωρίο Πάφου εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, για την κατοχή του οποίου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για την υπόθεση από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: Οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής, οι κερδισμένοι και η νέα πολιτική πραγματικότητα -Το εκλογικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές, επιβεβαίωσαν ότι το πολιτικό σκηνικό εισέρχεται σε μια νέα εποχή ρευστότητας και συνεχών ανακατατάξεων. Παρά το έντονο προεκλογικό κλίμα αμφισβήτησης απέναντι στα παραδοσιακά κόμματα, η τελική εικόνα της κάλπης ανέτρεψε αρκετές από τις προβλέψεις των τελευταίων εβδομάδων.

BEST OF TOTHEMAONLINE