Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπό κράτηση 30χρονος για παράνομη κατοχή περιουσίας

Υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου χτες στις 21:00 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι ένα πρόσωπο, μόνιμος κάτοικος Πόλης Χρυσοχούς ηλικίας 30 ετών, κατέχει κλοπιμαία περιουσία.

Σε έρευνα που έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει στο Νέο Χωρίο Πάφου εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, για την κατοχή του οποίου δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για την υπόθεση από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE