Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 την Πέμπτη, διενεργήθηκαν 2.155 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 901 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 3 υποστατικά, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα 411 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 2 υποστατικά έπειτα από 112 ελέγχους, στην Αμμόχωστο 4 πολίτες και ένα υποστατικό έπειτα από 349 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 61 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 125 και 9 ελέγχους, αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, τα 6 υποστατικά αφορούν:
Υπεραγορά στην Επαρχία Αμμοχώστου που καταγγέλθηκε με 1.500 ευρώ καθώς δεν είχαν έλεγχο για safepass
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




